Обръщение на съпредседателите на Синята коалиция

Брифинг на Иван Костов и Мартин Димитров:


Обръщаме се към българските турци. Вие сте честни и трудолюбиви хора, за които ние ще работим. Ще работим заедно с вас за общото ни добруване. Вие помните, че единствените искрени и открити стъпки към вас измина само демократичната десница, която сега се нарича СИНЯТА КОАЛИЦИЯ. Истината за Доган е, че е пълно отрицание на Европа, към която ние вече принадлежим. Неговата политика не е демокрация, а престъпност, от която страдаме всички. Истинската защита на вашите права и свободи са българските демократи и Европейският съюз. Вие сте европейски граждани, а не подвластни на бившия сътрудник на ДС Ахмед Доган.

Обръщаме се към ромите. Не продавайте гласа си, защото който го прави ще продължава да тъне в бедност и невежество. Който гласува заради пари, не може да очаква добро от политиците.
Обръщаме се към колебаещите се с най-естествения призив – „изберете българското”, а не Сергей Дмитриевич, Симеон Сакс Кобург Гота и Ахмед Доган. Синята коалиция ще изведе България на пътя на благоденствието, далеч от мафията и корупцията.

Иван Костов, съпредседател на Синята коалиция


Винаги съм бил убеден, че гласът на християните в България трябва да звучи все по-силно, че най-добрата политика е тази на честното и активно гражданско поведение. Не давайте друг да говори вместо вас и друг да решава вместо вас!

Обръщаме се към всички вас – помогнете на демокрацията в България, подкрепете демократите и гласувайте за СИНЯТА КОАЛИЦИЯ с номер 19.
ВРЕМЕ e!
Мартин Димитров, съпредседател на Синята коалиция

Ето – за гледане и слушане:
Vodpod videos no longer available.

dsb media: Обръщение на лидерите на Синята коалиция (02.07.2009)

 новини | лица | документи | дискусии | избори | връзки | за нас | блог | архив

ДСБ Триадица

 

One Response

  1. FACE to FACE with ABSOLUT KOSTOV and MARTIN
    3 юли 2009

    Синята Коалиция на “синия мост” до НДК.София,3 юли 2009 Среща на Иван Костов и Мартин Димитров с блогъри,”хакери” и фейсбук-маниаци…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: