“А. Х.” вече не е “в неизвестност”

Пресцентърът на МВР “съобщава”:

Инцидент на ул. “Беловодски път”

Сигналът в столичната полиция е подаден в 16.50 часа

В 16.50 часа в столичната полиция е получено съобщение за намерено тяло на мъж в сграда на ул. “Беловодски път” в кв. “Бояна”. Установено е, че той е А. Е., на възраст около 45 години. На място веднага са изпратени екипи на СДМВР и Шесто РУ. Първоначалният оглед е установил, че причина за смъртта е огнестрелна рана.
По данни до момента става дума за самоубийство. Тялото ще бъде предадено за аутопсия. Процесуално-следствените действия на мястото на инцидента продължават.

Всъщност, установени са и най-различни други неща – не съвсем същите като описаните в горната лаконична “новина”:

  1. Сградата (на ул. “Беловодски път” в кв. “Бояна”) е не просто на улицата, а на номер 46
  2. Мъжът “А. Е.” е Ахмед Емин Хюсеин (А. Е. Х., А. Х., …?) и според “установеното” от съответния орган е изглеждал с около година и четвърт по-млад, отколкото е, но не се съобщава да е установено, че той се намира в тази сграда в качеството си на “началник на кабинетa на председателя” на партията ДПС, с чийто мандат действа висшият орган на изпълнителната власт в Републиката, известен като Министерски съвет.
  3. Огнестрелната рана е получена в резултат на употреба на регистриран (евентуален) производител на огнестрелни рани – пистолет(?), принадлежащ(?) на загиналия.

От БГНЕС се очакват “подробности” – може би от разговора на някои от репортерите им с Иван Костов по повод на петъчните софийски “самоубийства”. Докато се появят подробностите, като че ли се скри и анонса за очакването, но не и преди той да бъде препредаден от другата информационна агенция…новини | лица | документи | дискусии | избори | връзки | за нас | блог | архив

ДСБ Триадица

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: