ДАНС vs ROCK

„Служители от ДАНС са искали разпечатки за телефонни разговори на определени депутати“, обяви в парламента заместник-председателят на вътрешната комисия Татяна Дончева.

Тъй започва материалът Dirty ДАНСинг от dnes.bg, посветен на впечатленията на членовете на ръководството на парламентарната Комисия по вътрешна сигурност и обществен ред от посещението им в стаята за танци на МВР.

Има и един коментар – на Сугарев в Медиапул – нещо като покана за друг танц, но към същия народен представител (заместник-председателя на вътрешната комисия Татяна Дончева).

Повече за терзанията на членовете на точно този клуб по стандартни танци – от агенция ФОКУС – да не се бърка с бандата Focus, произвела Hocus Pocus .

В “града на черешите” в България, по същото време, би трябвало да има какво да се слуша (и види), но “по технически причини” ще се чуе (и види) в събота, на 27 септември. Командата Bijelo Dugme вече е там – в Кюстендил, по покана на кмета Петър Паунов – инициатор на кампанията “Зона-50 без визи”, която явно се подкрепя и от членовете на (ръководството на) вокално-инструменталния състав. Докато спре дъжда в този шопско-македонско-турлашко-… край от стария свят, с образователна цел (и с подкрепата на YouTube), предоставям за слушане (не само от обслужващи ДАНСинг-а), че и за четене (online) на разпечатки, “парчето”

Bitanga i Princeza

За ценители, които знаят, че хрупкането на подаден морков е само първа стъпка от танц с (метални) тояги –

“шта би дало да си на мое место”

 новини | лица | документи | дискусии | избори | връзки | за нас | блог | архив

ДСБ Триадица

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: