ЛЮДМИЛ АНДРЕЕВ – ЧОВЕКЪТ НА ТРИАДИЦА


дсб триадица news

 

ЛЮДМИЛ КРУМОВ АНДРЕЕВ
кандидатът на Алианс за София (ДСБ и СДС)
за районен кмет на Триадица.

 

Людмил Андреев

Г-н Людмил Андреев е на 50 години, женен, с три деца. Завършил е архитектура през 1982 г. и е защитил докторат по “Съвременна западна архитектура”. Има собствен бизнес. Живее на улица “Бузлуджа”. Членува в ДСБ Триадица от основаването на организацията

В следващите дни ще ви помогнем да научите всичко, което бихте искали да знаете за г-н Людмил Андреев и неговата програма за управление – за да сте сигурни, че той е вашият кмет!

27.09.2007 г.

Ръководството на ДСБ Триадица

 

 

Вижте всички: Кандидати на АЛИАНС ЗА СОФИЯ (ДСБ И СДС) за районни кметове и общински съветници в Столична община


дсб триадица news

За предстоящите събития в Триадица ежедневно ви напомняме на първа страница. Следете блога за промени, настъпили в последния момент. За ваше удобство тук систематизираме информацията за всички мероприятия с участие на г-н Андреев.

Людмил Андреев – срещи и посещения

На 4-ти октомври кандидатът за кмет на Триадица от коалицията Алианс за София (ДСБ и СДС) арх. Людмил Андреев и кандидати за съветници посетиха част от общинските училища и детски заведения в района и се запознаха с конкретните проблеми на работещите в тях. В рамките на кампанията ще се проведат срещи с ръководствата на всички общински структури, с които районният кмет работи.

На 5-ти октомври арх. Людмил Андреев се срещна с представители на политически сили в район Триадица, както и с екип на в. “ПРО & АНТИ”.

На 6-ти и 7-ми октомври арх. Людмил Андреев беше в Южния парк заедно с щаба на колела.

На 9 октомври (вторник) от 17 ч. кандидатът за кмет на район Триадица от Алианс за София (ДСБ и СДС) арх. Людмил Андреев се срещна с членове на ДСБ – Триадица в офиса на предизборния щаб – на бул. “Петко Каравелов”, бл. 18а.

На 10 октомври (сряда) от 10.15 ч. в клуба на СДС – “Триадица” на ул. “Цар Асен” 78 арх. Людмил Андреев се срещна с членове на “Съюза на възпитаниците на военните на Н.В. училища, ШЗО и родолюбивото войнство и гражданство”.

На 12 октомври (петък) от 12 часа кандидатът за районен кмет на Триадица от “Алианс за София (ДСБ и СДС)” арх. Людмил Андреев и кандидати за общински съветници се срещна с лекари, медицински сестри и специалисти в 14 ДКЦ (в кв. “Иван Вазов”).

На 12 октомври 2007 г. (петък) от 17 часа в Мадарската градина кандидатът за кмет на район Триадица арх. Людмил Андреев и кандидати за общински съветници от Алианс за София (ДСБ и СДС) се срещнаха с граждани от района.

На 13 октомври 2007 г. (събота) от 11 часа пред блок 26 в кв. Стрелбище (ул. “Боянски водопад” и ул. “Ясенова гора”) общинският съветник от ДСБ Вили Лилков и кандидатът за кмет на район Триадица от Алианс за София (ДСБ и СДС) арх. Людмил Андреев ще се срещнат с граждани от квартала.

На 13 октомври 2007 г. (събота) от 17 часа пред Спортен клуб “Триадица” до блок 240 в кв. Гоце Делчев кандидатът за кмет на район Триадица арх. Людмил Андреев и кандидати за общински съветници от Алианс за София (ДСБ и СДС) ще се срещнат с граждани от района.

На 15 октомври (понеделник) от 13 часа арх. Людмил Андреев и кандидати за общински съветници от “Алианс за София (ДСБ и СДС)” ще се срещнат с лекари, медицински сестри и специалисти в 29 ДКЦ (в кв. “Гоце Делчев”).

На 18-ти октомври кандидатът за кмет на Триадица от Алианс за София (ДСБ и СДС) арх. Людмил Андреев и кметът на района инж. Емил Милев тържествено откриха нова детска площадка на ул. “Нишава” в кв. “Стрелбище”

19-ти октомври – Управлението на етажната собственост според програмата на арх. Людмил Андреев

На 23-ти октомври, 2007 г. (вторник) от 18 ч. в ритуалната зала “Триадица” (бул. Витоша, 15) кандидатът за кмет на район Триадица от Алианс за София (ДСБ и СДС) арх. Людмил Андреев и кандидати за общински съветници, издигнати от ДСБ, ще се срещнат с членове и симпатизанти на партията от района.

На 23-ти октомври 2007 г. (вторник) от 21:10 в предаването “Градът” на BBT гост на водещата Ива Стоянова ще бъде кандидатът за кмет на район Триадица от Алианс за София (ДСБ и СДС) арх. Людмил Андреев.


дсб триадица news

Местни избори 2007:


новини | лица | документи | дискусии | избори | за нас | блог

© ДСБ Триадица

Advertisements

2 Responses

  1. […] кмет на “Триадица” от Алианс за София (ДСБ и СДС) арх. Людмил Андреев и кандидати за общински съветници, издигнати от ДСБ, […]

  2. Rodeni sme v Chehija represirani sme ot komunisticheskata diktatura i strashno okradeni v s. Shtraklevo – Ruse ot komunistite i edin advokat ot roda .. Moga li da vi zapoznaja sas sluchaja .Ponege sme vaspitani v chestnost ot majka chrhkinja -katolichka , tri deca sme dovedeni ot Chehija nemogem da se opravim s tija loshi meko kazano kradci .Shte ni pomognete li ?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: